Ga direct naar inhoud

Gumbo heeft meegedaan aan de beugelbokaal

12 juni, 2022
maikel

Helaas niet de winst, maar wel een enorm gezellige dag!

Afgelopen zaterdag heeft Boreas het jaarlijkse evenement de Beugelbokaal georganiseerd. Tijdens dit evenement strijden verenigingen uit Zwolle tegen elkaar in een roeiwedstrijd. De winnaar gaat er vandoor met de enige echte Beugelbokaal.

Natuurlijk kon een Gumbo-team niet ontbreken! Enkele maanden geleden zijn zij begonnen met trainen op een ergometer en op het water. Het resultaat van al deze trainingen was uiteindelijk afgelopen zaterdag te zien tijdens de wedstrijd.

De dag begon met de eerste voorronde, waarbij het de bedoeling was om een zo snel mogelijke tijd neer te zetten. Na deze voorronde was het tijd om boot tegen boot te roeien. Tijdens deze wedstrijd heeft Absens Carens helaas gewonnen van Gumbo, maar gelukkig hebben wij het enorm naar ons zin gehad. 

Afsluitend aan de wedstrijd hebben we heerlijk hamburgers gegeten, om vervolgens het laatste beetje energie weg te dansen.

De foto's van Gumboërs zijn te vinden op de website. Wil je nou alle foto's zien? Ga dan na de Adobe website van Noah Venema!