Ga direct naar inhoud

Hey, we're going to De Buren

10 februari, 2022
Roelof

Blij dat ik weer glij!

Jaa, we mogen weer!

Het heeft twee jaar geduurt (we vergeten even de tussendoor beloftes die niet doorgingen), maar we mogen weer gaan skieën en boarden op de indoorpiste in Bottrop, Duitsland.

Voorgaande jaren was dit altijd een daverende activiteit, met veel gezelligheid, bloopers en "oh, ik kan het toch minder dan ik dacht" momenten, en meestal afgerond met een hele slome zaterdagavond waarop iedereen kapot is.

Maar wass ist Bottrop?

Bottrop, online bekend als Alpincenter Bottrop, is een 800m lange, indoor skibaan gevestigd net naast, you guessed it, Bottrop. De piste is niet anders te omschrijven dan "groen, tenzij het druk is", en het meest sensationeel-zware onderdeel van de baan is de bandlift naar boven, maar dat drukt de pret niet.

Skitalent en -beginners van jong en oud, komen hier bij elkaar om zo snel mogelijk de baan te verlaten en te genieten van het all-you-can-eat restaurant wat bij de ticketprijs is inbegrepen. Dus ben je na 1,5 uur de kou zat, dan kan je weer opwarmen met een lekker koud biertje en een lekkere warme Curryworst met patat en ketchup.

Mag ik ook mee?

Natuurlijk, iedereen is welkom*. Of je nou echt amper in de sneeuw kan blijven staan, of dat je een "offpiste = leven" skieër bent, maakt allemaal niet uit (alhoewel off-piste gaan in Bottrop een vrij pittige uitdaging is, vergeet dus je cirkelzaag niet).

De eerste 20 leden die zich aanmelden krijgen € 5,- korting om het iets betaalbaarder te houden.

Zien we jou daar ook?

*) iedereen die voldoet aan de in Duitsland geldende regels. Zie de activiteit voor details.