Ga direct naar inhoud

Actuele maatregelen tegen het Coronavirus

Alleen officiële informatie

De informatie in dit artikel is een uitspraak van ons als vereniging. Voor actuele informatie, adviezen en cijfers raden wij je altijd aan om te kijken naar de officiële instanties.

Meer informatie

Het coronavirus heeft de Nederlandse samenleving op dit moment grotendeels ontregeld. Ook als vereniging moeten we ons aanpassen op deze nieuwe situatie. Daarom volgen we nauwgezet de maatregelen en voorschriften zoals we deze krijgen aangereikt door de overheid, het RIVM en ook Hogeschool Windesheim. Dit heeft geleid tot de volgende maatregelen:

• Gumbo Plaza is gesloten. Hogeschool Windesheim heeft alle onderwijsactiviteiten en evenementen op locatie gestaakt en vraagt studenten om niet naar school te komen. Om deze reden zal Plaza tot 5 juni gesloten blijven.

• Alle evenementen van de vereniging worden tot 1 juni afgelast of verplaatst. Dit besluit is genomen omdat tot nader orde alle samenscholingen niet zijn toegestaan. Ook zijn de horecagelegenheden gesloten. Het landhuisweekend zal worden verplaatst, hiervoor wordt een nieuwe datum gezocht.

• De halfjaarlijkse ALV kan geen doorgang vinden. Ter vervanging hiervan heeft het bestuur een document naar de leden gecommuniceerd met daarin aanvullende informatie over de voortgang. Op 3 april zal er een online vragenronde worden gehouden waar mensen hun vragen kunnen stellen. 

• Wanneer jij, of iemand in je omgeving, een sterk vermoeden of een diagnose van het coronavirus heeft, is het belangrijk om dit ook bij het bestuur te melden. Zo kan er een goed overzicht bewaard worden van de ontwikkelingen binnen de vereniging.

Deze maatregelen zijn op basis van de nu bekende informatie. Met elke wijziging die er plaatsvindt in de voorschriften en maatregelen wordt opnieuw geschakeld om te bepalen of we als vereniging hierop moeten handelen.