Ga direct naar inhoud

Vreet en zuip Het Paard vet!

Activiteit afgelopen

Deze activiteit is inmiddels afgelopen. Bekijk onze recente activiteiten op de activiteitenpagina.

Uitverkocht

Organisatie
M-Power
Aantal plekken
40 plekken (uitverkocht)
Datum
1 jul. 2020
Aanvang
17:00 (CEST)
Prijs
Gratis
Locatie
Het Vliegende Paard

Het moment is daar, we mogen weer samen genieten bij ons favoriete studentencafé, Het Vliegende Paard. Vier dit mooie moment samen met M-Power! Uiteraard wordt dit gedaan zoals je van M-Power gewend bent, met een heerlijke barbecue.

Het volledige terras van Het Paard is deze avond voor Gumbo gereserveerd. M-Power zorgt ervoor dat er vlees op je bord belandt. Het Paard zorgt ervoor dat jij een lekker biertje in je hand hebt. Het enige wat jij hoeft te doen is achterover te leunen aan je tafeltje. Makkelijker kan niet!

De kosten voor de barbecue worden nog definitief vastgesteld, deze zullen ongeveer 7.50 bedragen en betaal je bij aankomst. Om Het Paard een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijden zullen zij zelf de bar draaien. Dat betekent dat er dus niet met Gumbo munten betaald kan worden.

Let op:Er moet op naam gereserveerd worden. Dat betekent dat je alleen deel kan nemen als je je hebt ingeschreven op de website. Een inschrijving betekent ook dat we je tijdens deze dag verwachten. Bij afwezigheid kunnen de kosten van de barbecue alsnog in rekening worden gebracht.