Ga direct naar inhoud

Landhuisweekend

Geannuleerd

Landhuisweekend 2020 gaat dit jaar niet door. De LHC gaat druk bezig om in 2021, (hopelijk na alle Corona-gekte) een spectaculair LHW neer te zetten.

Meer informatieOrganisatie
Landhuis Commissie
Aantal plekken
19 plekken
Aanvang
25 sep., 20:00 (CEST)
Einde
27 sep., 12:00 (CEST)
Prijs leden
€ 125,40
Prijs gasten
€ 145,40
Locatie
Altijd een verrassing

Awesome LHW-gangers,

We hebben weer een huis!

Onder genot van een biertje en bitterballen gaan we met zijn alle een weekend knallen! Het weekend staat garant voor een hoop lol, plezier, ontspanning en inspiratie.

Tijdens dit weekend is er natuurlijk ook tijd voor tradities zoals, bierproefavond en het koe duwen! Daarnaast is LHW2020 dé ultieme plek om nog eens te gaan bierracen of een potje bierpong te spelen tegen je grootste rivaal.

Naast het drinken van de hoognodige biertjes, gaan we ook altijd wat leuke activiteiten doen. Voorgaande jaren hebben wij bijvoorbeeld grotten, mijnen, een safaripark en een brouwerij bezocht en zijn we wezen abseilen, mountainbiken, klimmen, highropen, railbiken, kanoën, downhillen en boogschieten. Vergeet daarnaast ook de karaoke niet!

Wat we dit jaar gaan doen, blijft voorlopig nog geheim.

Net zoals ieder ander jaar gaan wij er van uit dat de Gumboërs die meegaan met hun eigen vervoer naar de LHW-locatie komen. Dus als je bijvoorbeeld een Gumbo-auto kan regelen, doe dat! Reiskosten zitten niet bij de prijs van de activiteit in, deze wordt verrekend met de mensen waarmee jij de auto deelt.

Voor het vervoer zijn jullie dus zelf verantwoordelijk! De LHC kan hooguit overzicht houden over de auto-indeling e.d. maar zal niet zorgen voor extra Gumbo-auto’s!

De datum

LHW2020 zal plaatsvinden in het weekend van vrijdag 24 april 2020 t/m zondag 26 april 2020!

Inschrijven

De inschrijvingen gaan 10 maart 2020 om stipt 12:00 open! Om mee te gaan moet je VOOR 01 april 2020 het bedrag van LHW2020 overgemaakt hebben.

Deelnameverplichting

Inschrijven betekent dat jij hebt besloten mee te gaan naar de leukste activiteit van het jaar. De eerste kosten voor LHW zijn alweer gemaakt en velen zullen nog volgen. Wanneer jij je dus inschrijft, ben je verplicht om te betalen. Er zal geen geld terug gegeven worden bij uitschrijven.

Tevens bij inschrijven gaan wij ervan uit dat jij de LHW-voorwaarden hebt gelezen. Daarin staan enkele huisregels en handige dingen te regelen voor LHW.

Waarom inschrijven?

Deze LHW-locatie biedt plek voor heel veel Gumboërs (80). Toch zeggen wij vol is vol. Bij openen van de inschrijving kan het zomaar eens snel gaan, wees er dus snel bij om jouw plek bij LHW te bemachtigen! Houd hier rekening mee!!!

Betaling

De deelnamekosten van Landhuisweekend bedragen € 145,-, waarbij leden € 20,- korting krijgen en slechts € 125,- betalen.

De betaaltermijnen zijn inmiddels verstreken. Om deze reden dien je in één keer het bedrag te betalen via iDEAL.

Uitschrijven

Zoals eerder genoemd, inschrijven is dokken. Wanneer je om, wat voor reden dan ook, niet mee kan op LHW, zal je zelf moeten regelen dat iemand anders aan jou het  geld terug overboekt.

Voor vragen kan je terecht bij de LHC via mail: lhw@gumbo-millennium.nl Schrijf je nu in en tot LHW!