Ga direct naar inhoud
Landhuisweekend 2024

Landhuisweekend 2024

Met Gumbo naar een huisje op de heide

vr. 19 april, 20:00
van € 45,40 t/m € 145,40
Openbare activiteit
Onbekend
Deze activiteit is al afgelopen.

Landhuisweekend! Het is weer zover. Je kan je weer inschrijven voor het gezelligste weekend weg met Gumbo. Het weekend staat garant voor een hoop lol, plezier, ontspanning en inspiratie. LHW 2024 zal plaatsvinden in het weekend van vrijdag 19 april 2024 t/m zondag 21 april 2024!

Naast het drinken van de hoognodige biertjes, gaan we ook altijd wat leuke activiteiten doen. Voorgaande jaren hebben wij bijvoorbeeld grotten, mijnen, een safaripark en een brouwerij bezocht en zijn we wezen abseilen, mountainbiken, klimmen, highropen, railbiken, kanoën, downhillen, paintballen en boogschieten. Vergeet daarnaast ook de karaoke niet!

Wat we dit jaar gaan doen, blijft voorlopig nog geheim.

Net zoals ieder ander jaar gaan wij er van uit dat de Gumboërs die meegaan met hun eigen vervoer naar de LHW-locatie komen. Dus als je bijvoorbeeld een Gumbo-auto kan regelen, doe dat! Reiskosten zitten niet bij de prijs van de activiteit in, deze wordt verrekend met de mensen waarmee jij de auto deelt.

Voor het vervoer zijn jullie dus zelf verantwoordelijk! De LHC kan hooguit overzicht houden over de auto-indeling e.d. maar zal niet zorgen voor extra Gumbo-auto’s!

LET OP:

Om mee te gaan moet je VOOR 22 maart 2024 het totale bedrag van LHW 2024 overgemaakt hebben.

Inschrijven betekent dat JIJ hebt besloten mee te gaan naar de leukste activiteit van het jaar. De eerste kosten voor LHW zijn alweer gemaakt en velen zullen nog volgen. Wanneer jij je dus inschrijft, ben je verplicht om te betalen. Er zal geen geld terug gegeven worden bij uitschrijven. Mocht je alsnog niet meekunnen, kan jij je inschrijving doorgeven aan een ander lid wat wel mee wilt. Onderling zou je dan de betaling moeten regelen.

Tevens bij inschrijven gaan wij ervan uit dat jij de LHW-voorwaarden hebt gelezen. Daarin staan enkele huisregels en handige dingen te regelen voor LHW.

WAAROM INSCHRIJVEN?

Deze LHW-locatie biedt plek voor heel veel Gumboërs (34); Toch zeggen wij vol is vol. Bij openen van de inschrijving kan het zomaar eens snel gaan, wees er dus snel bij om jouw plek bij LHW te bemachtigen! Houd hier rekening mee!!!

UITSCHRIJVEN

Zoals eerder genoemd, inschrijven is dokken. Wanneer je om, wat voor reden dan ook, niet mee kan op LHW zal alsnog het volledige bedrag betaald moeten worden. (Slim is dus wanneer deze situatie jouw voordoet een vervanger te regelen.)

Voor vragen kan je terecht bij de LHC via mail: lhw@gumbo-millennium.nl Schrijf je nu in en tot LHW!!!

Groetjes de LHC

VOORWAARDEN LHW:

 1. Een ingeschreven persoon voor de LHW-Activiteit zal het gehele inschrijfgeld moeten betalen, ook als de persoon zich helaas uitschrijft;
 2. Je mag alleen jezelf inschrijven voor LHW;
 3. In het LHW-huis mag niet gerookt worden;
 4. Bij gebruik van de keuken, ruim je je eigen zooi op. Je moeder werkt hier niet;
 5. Het gebruik van drugs is niet toegestaan tijdens LHW. Als dit wordt geconstateerd kan diegene de rest van het weekend worden ontzegt;
 6. Niet over het gazon rijden met de auto;
 7. Het brandalarm onnodig laten afgaan kan een boete van 1000 euro opleveren;
 8. Brandladders uitrollen betekent zelf weer oprollen;
 9. Je keuze of je wel of geen bitterballenronde wilt kan niet veranderd worden zonder goede reden;
 10. Geen eten en drinken in de sauna, hottub, jacuzzi & zwembad;
 11. Vanuit de wellness gelegenheden wordt er niet met natte kleren door de rest van de accommodatie gelopen;
 12. Samen met alle aanwezigen op LHW wordt gewerkt aan het schoonmaakrooster die gepresenteerd wordt door de LHC;
 13. De LHC is niet verantwoordelijk voor daden van dronken LHW-gangers;
 14. Gebruik van alcohol is toegestaan voor mensen van 18 jaar en ouder;
 15. Ieder persoon wordt aangeraden een reisverzekering af te sluiten. Wij zijn hier niet verantwoordelijk voor;
 16. Ruim je zooi op, je moeder werkt hier niet!