Ga direct naar inhoud
Bruisweken 2022

Bruisweken 2022

Kom Gumbo helpen met de aftrap van het nieuwe jaar!

ma. 29 augustus, 08:00
Geen prijzen bekend
Openbare activiteit
Zwolle

De bruisweken gaan eindelijk weer fysiek door! Voor diegenen die niet weten wat dat inhoudt. De bruisweek is de introductieweek voor studerend Zwolle. Alle aankomende eerstejaars zijn uitgenodigd om kennis te maken met medestudenten, Zwolle en de verenigingen van Zwolle. De bruisweken vinden plaats van 29 t/m 31 augustus voor de start van het schooljaar. Via de Bruisweken hebben we weer de kans om nieuwe leden voor Gumbo binnen te halen dus dit is weer een grote kans voor ons.

Hiervoor hebben we vrijwilligers nodig om activiteiten neer te zetten Gumbo te promoten. We hebben leuke activiteiten en feestjes gepland staan waar we hulp bij nodig hebben. Je kan helpen door mentor te worden en de eerstejaars te begeleiden (Denk aan heen en weer fietsen, op ze letten en mee doen met de week) of als vrijwilliger helpen met het opzetten van Gumbo activiteiten.

Geef je hier op: https://forms.gle/3yngwJmvgpV73syd6

Daarnaast is Buroruis ook nog opzoek naar vrijwilligers voor verschillende functies: Horeca & tapteam, logistiek & facilitair en programmabegeleiding. Voor logistiek zijn wij ook opzoek naar vrijwilligers die helpen in de opbouw (22 t/m 29 augustus) en bij de afbouw (1 t/m 4 september). Ben je maar een beperkt aantal dagen of dagdelen beschikbaar, geen probleem! Ook dit is een mooie manier om de vereniging te promoten en ervaring op te doen in de evenementenbranche.

Je hiervoor aanmelden kan via https://shorturl.at/rtDHN